Kako je Vučić čestitao Putinu

Izvor: Mondo, 18.Mar.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Vučić čestitao Putinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Vladimiru Putinu, koji je danas ponovo izabran za predsednika Rusije. Čestitka i od Ane Brnabić.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Primite iskrene čestitke za ponovni izbor za predsednika Ruske Federacije, uz najbolje želje da i dalje odlučno vodite vašu zemlju čvrsto utemeljenim putem napretka, na dobrobit svih njenih građana.

Uveren sam da ćete svojim izvanrednim talentom lidera, uz jasnu viziju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i jaku volju, kao i odgovornost i posvećenost u radu, nastaviti da postižete uspehe u rešavanju svih važnih pitanja za Rusiju, kao i u ispunjavanju planova za njen dalji sveobuhvatni razvoj.

"Šok i neverica": Putin ponovo pobeđuje

Srbija je iskren prijatelj i pouzdan partner Rusije i možete se osloniti na naš doprinos produbljivanju saradnje, kao i na zalaganje za ostvarivanje zajedničkih projekata. Uveren sam da ćemo, uz međusobno razumevanje, stvarati bolje uslove za generacije koje dolaze.

Svetska zvezda na ruskim izborima (FOTO, VIDEO)

Veoma sam vam zahvalan za vaš lični doprinos jačanju tradicionalnog i istinskog prijateljstva naših dveju zemalja, kao i odbrani državnih interesa Srbije, koja se ogleda kroz podršku u Ujedinjenim nacijama, kao i u svim drugim međunarodnim organizacijama u kojima Srbija štiti svoj integritet, ugled i slobodarsku tradiciju.

ZA ili PROTIV Putina:U Beogradu glasalo 1.100 Rusa

Nadam se, dragi prijatelju, da ćete nam i u novom predsedničkom mandatu učiniti čast i ponovo posetiti Srbiju, jer je svaki susret sa vama prilika za dragocene razmene mišljenja i mudre savete, navodi se u čestitki, prenela je služba za informisanje predsednika Srbije.

Sadašnjem i budućem ruskom predsedniku čestitala je i srpska premijerka.

"Čestitam vam ubedljivu pobedu na izborima za predsednika Rusije. Rezultat koji ste postigli samo potvrđuje široku podršku koju imate za sve teške reforme koje ste do sada uspešno sproveli i koje tek nameravate da sprovodite. To govori da važi građani u vama vide pravog lidera koji je spreman da ide u susret svim izazovima u predstojećem vremenu", navela je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Brnabić čestitali Putinu pobedu na predsedničkim izborima

Izvor: Beta, 18.Mar.2018

Najviši zvaničnici Srbije čestitali su večeras predsedniku Rusije Vladimiru Putinu ponovni izbor na tu funkciju.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Putinu ponovni izbor za ruskog predsednika, navodeći da je Srbija iskren prijatelj i pouzdan partner Rusije."Primite iskrene čestitke...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.