KRIMINALCIMA NEMA MESTA u državnom aparatu: Putin smenio bliskog saradnika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 18:06

KRIMINALCIMA NEMA MESTA u državnom aparatu: Putin smenio bliskog saradnika!

Putin zazrešio dužnosti guvernera Habarovske oblasti koji je optužen za teška krivična dela

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je naredbu da se Sergej Furgal razreši dužnosti guvernera Habarovske oblasti zbog gubitka poverenja, saopštila je danas pres služba Kremlja.

U saopštenju se navodi da je Putin imenovao Mihaila Degtjareva, člana ruske Dume iz Liberalno-demokratske partije Rusije, kao privremenog guvernera regiona, preneo je TAS S.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Ranije Putin je održao video-konferenciju sa Degtjarevim, koji je pristao da bude na čelu regiona.

- Zahvaljujem Vam na ukazanom poverenju. Spreman sam da odmah odem u oblast Habarovsk - poručio je on ruskom lideru, rekavši da će ga za nekoliko meseci izvestiti o stanju u regionu.

Furgal je 9. jula uhapšen u Habarovsku, prebačen u Moskvu i optužen za organizovanje ubistava i pokušaj ubistva.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RUSIJA ĆE BITI NEUPOREDIVO MOĆNIJA: Putin izdao naređenje, razvoj zemlje u DESET TAČAKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 11:09

Nacionalni ciljevi do 2030. godine...Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz "O nacionalnim ciljevima razvoja Rusije do 2030. godine", saopštila je pres-služba Kremlja...U dokumentu se navodi:..1.    Udeo građana Rusije koji se bave fizičkom kulturom i sportom treba povećati do 70 odsto..2....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.