KAD PUTIN PRIČA MERKELOVA I MAKRON ĆUTE: Ruski predsednik objasnio Kerčki incident

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2018, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD PUTIN PRIČA MERKELOVA I MAKRON ĆUTE: Ruski predsednik objasnio Kerčki incident

Ruski predsednik o kerčkom incidentu, na marginama skupa G-20 PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin je u Buenos Ajresu predsedniku Francuske i nemačkoj kancelarki preneo svoj stav po pitanju kerčkog incidenta, ali od njih nije dobio nikakvu povratnu reakciju.Ovo je danas izjavio šef ruske diplomatije Sergej Lavrov objašnjavajući šta se sve događalo u Argentini na marginama G-20.- Mislim da nisu mogli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ne čuju ruski stav, jer je predsednik Vladimir Putin na sastanku sa Emanuelom Makronom i Angelom Merkel lično objasnio kako se odigrao Kerčki incident, kako je provokacija isplanirana i kako je sprovedena - rekao je Lavrov, gostujući na emisiji “Moskva. Kremlj. Putin”.- Predsednik Putin je obavestio svoje sagovornike o ovome. Od njih nismo čuli nikakvu reakciju - rekao je Lavrov.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

LAVROV OŠTRO "Makron i Merkel su čuli stav Moskve"

Izvor: Blic, 03.Dec.2018

Predsednik Vladimir Putin preneo je nemačkom kancelaru Angeli Merkel i francuskom predsedniku Emanuelu Makronu stav Moskve o provokacijama Kijeva u Kerčkom moreuzu, rekao je danas šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.