Jekaterinburg će dobiti pomoć za razvoj infrastrukture

Izvor: Vostok.rs, 29.Mar.2013, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jekaterinburg će dobiti pomoć za razvoj infrastrukture

29.03.2013. -

„Ako donesete odluku i Svetska izložba bude održana u Jekaterinburgu, garantujemo vam da će grad dobiti pomoć za razvoj infrastrukture“, - izjavio je Vladimir Putin na susretu s rukovodstvom Međunarodnog izložbenog biroa.

Predsednik je pojasnio da će državna pomoć pre svega biti izdvojena za razvoj puteva i aerodroma. On je takođe uverio da će se privatni biznis priključiti projektu, na primer, u izgradnji hotela, ako bude bilo potrebno više >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << hotela.

„Imamo specijalni organizacioni komitet koji predvodi prvi potpredsednik vlade Arkadij Dvorkovič i, razume se, ako odluka bude doneta u korist Jekaterinburga, ruska vlada će organizovati posao shodno vašim zahtevima“, - obećao je Putin.

Izvor: Glas Rusije, foto: © Foto Marsa Daržieva dlя «Golos Rossii»    
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.