JOŠ JEDNO NJET VLADIMIRA PUTINA AMERIKANCIMA: Vi rovarite po Ukrajini, Rusiju ne dirajte!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 18:36

JOŠ JEDNO "NJET" VLADIMIRA PUTINA AMERIKANCIMA: Vi rovarite po Ukrajini, Rusiju ne dirajte!

Ruski predsednik oglasio se povodom nedavnih saopštenja Trampa da je Bajdenov sin svoje bogatstvo stekao u Ukrajini

Povodom optužbi da sin Džoa Bajdena, američkog kandidata za predsednika, ima tajne dogovore sa Rusijom, hitno se oglasio Vladimir Putin.

Putin je rekao da Hanter, Bajdenov sin, ukoliko je i imao neke poslove u Ukrajini, to nema veze sa Rusijom. Putin dodaje da ne vidi ništa kriminalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u tome što je Hanter zaradio veliki novac.

- To se ne tiče nas. Tiče se Ukrajine i Amerike - kratko je rekao Putin.

Bajdenov sin postao je jedan od članova odbora najveće kompanije za gas u Ukrajini, ubrzo nakon državnog udara u Ukrajini i dok je njegov otac bio potpredsednik Amerike, tokom 2014. godine. On je ostao u odboru dok mu mandat nije istekao, sve do 2019. godine.

Da sadašnji predsednik Donald Tramp nije optužio svog protivkandidata Džoa Bajdena da njegov sin sarađuje sa Ukrajinom, pa čak i da pritiska Kijev da raspiruje sukob, o ovome se možda ne bi ni bilo znalo..

Na finalnoj predsedničkoj debati Tramp je optužio Bajdena i celu njegovu porodicu da su na osnovu poslova u Ukrajini zaradili bogatstvo.

Putin je tada na Trampove tvrdnje, da je Bajden zaradio mnogo novca preko Rusije, rekao samo da nema komentar. On je takođe dodao da nije upućen u to da Bajdenov sin ima ikakve veze sa Jelenom Baturinom, udovicom pokojnog ruskog majora. Ova udovica je jedna od najbogatijih žena u Rusiji, a pokrenula je svoj sopstveni biznis, dok je nakon toga osnovala fondaciju. Ona ima dosta poslovnih veza, samim tim što je milionerka, ali ne postoje dokazi da je u kontaktu sa Hanterom Bajdenom.

Putin kaže da je sa njom uvek imao striktno poslovan odnos i da se međusobno poštuju.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.