Izlaz je samo jedan: Ukrajina se cepa?

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 16:38

Izlaz je samo jedan: Ukrajina se cepa?

"Ruske vlasti treba da iskoriste iskustvo Krima i Sevastopolja prilikom integracije subjekata (DNR, LNR, Hersonske i Zaporoške oblasti) u Rusku Federaciju".

To je rekao ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom posvećenom završetku prolećnog zasedanja parlamenta.

Putin je tokom razgovora ukazao na intenzivan zajednički rad, u koji je uključena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Državna duma, na podršci ruskim vojnicima koji učestvuju u Specijalnoj vojnoj operaciji, njihovim porodicama, kao i na integraciji novih teritorija u sastav Ruske Federacije.

"Imamo iskustva u Sevastopolju i na Krimu, tako da postoje pomaci. Sve ovo treba da se iskoristi. Ljudi u Donbasu, na primer, od 2014. godine žive u uslovima vojnih operacija, a i sada se na ovim teritorijama dešavaju tragični događaji vezani za sukob, tako da svakako moramo da uzmemo u obzir sve ovo kada planiramo naše akcije u tom pravcu", istakao je ruski lider.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ekonomski razvoj je osnov za rešavanje svih zadataka zemlje — Putin

Izvor: Vostok.rs, 31.Jul.2023

 . Razvoj ekonomije je osnov za rešavanje svih zadataka sa kojima se Rusija suočava, izjavio je predsednik Vladimir Putin na sastanku sa Vjačeslavom Volodinom, predsednikom Državne dume, donjeg doma ruske zakonodavne skupštine.. „U pitanjima društvene prirode, ekonomskog razvoja, ekonomija...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.