Isinbajeva plače, a Putin je teši: Predsedniče, odstranili su nas… (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isinbajeva plače, a Putin je teši: Predsedniče, odstranili su nas… (FOTO) (VIDEO)

Olimpijske igre u Rio de Žaneiru imaju jednu prilično nesportsku i političku uvertiru zbog zabrane učešća nastupa pojedinim ruskim sportistima.

Ruskim sportistima koji su ranije imali problema sa dopingom neće biti dozvoljen nastup na OI, a trenutno je više od 100 njih suspendovano, uključujući atletičare, plivače, kanuiste, veslače…

Predsednik Rusije Vladimir Putin organizovao je tradicionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prijem za 114 sportista u Kremlju uoči polaska na Olimpijske igre.

Tu je bila i jedna od najuspešnijih atletičarki Jelena Isinbajeva, koja zbog zabrane IAAF-a ne sme da nastupi u Brazilu, gde je planirala da završi karijeru.

- Odstranili su nas bez dokaza, naglo i grubo. Nisu nam ni dali šansu da se branimo i dokažemo da nismo krivi - rekla je dvostruka olimpijska prvakinja u skoku s motkom, koja se rasplakala pred Putinom.



Putin je izrazio sumnju da postoje dvostruki aršini i da se vodi politčka kampanja protiv ruskih sportista posle suspenzija sa Olimpijskih igara u Riju.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Išinbajeva plakala pred Putinom! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2016

Jelena Išinbajeva je danas ispratila ruske sportiste u Rio, nju nažalost, tamo nećemo gledati...Olimpijske igre biće ovoga puta bez najbolje skakačice motkom u istoriji, svetske rekorderke Jelene Išinbajeve...Ona danas jednostavno nije mogla da suzdrži suze prilikom izlaska pred govornicu kada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.