Hirurg: Noćne vukove sa Srbijom veže istina cara Lazara, Putin uživa da vozi duž serpentina VIDEO

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 11:09

Hirurg: "Noćne vukove" sa Srbijom veže istina cara Lazara", Putin uživa da vozi duž serpentina VIDEO

"Noćni vukovi" nisu običan klub motociklista, jer ovi momci iz Rusije voze motore ne samo iz ljubavi prema dvotočkašima, već kako kažu zbog ljubavi prema otadžbini. Oni odbijaju da ih zovu bajkerima.

Njihov vođa Aleksandar Zaldastanov, kojeg još zovu i Hirurg nezvanično je treći čovek Rusije i jedan od najboljih prijatelja ruskog predsednika Vladimira Putina. Takođe je i veliki prijatelj Srbije.

On je u Jutru na TV Prva pričao o nastanku "Noćnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vukova", a na pitanje kakav je vozač Valdimir Putin, odgovorio je:

"Nazvao bih ga ruskim motociklistom. Zna da rukuje motociklom, uživa u vožnji, onim retkim trenucima kada uspe da vozi. Bilo mi je dovoljno samo nekoliko vožnji da dođem do tog zaključka. Video sam kako uživa kad vozi duž serpetntina. U jednom trenutku zaboravio je na svoj status i položaj i samo jurio po putu da bude zajedno sa onima koji su pored njega", objasnio je Hirurg.

Na pitanje otkud tolika povezanost sa Srbijom, kaže:

"Sa Srbijom nas najviše povezuje u ovozemaljskom životu istina. Bolje je umreti sa Hristom nego pobediti sa antihristom. A ko bolje nego Srbije zna ovu istinu cara Lazara koja im je došla sa Kosova polja", objasnio je.

Pogledajte više u videu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.