Izvor: Blic, 25.Sep.2022, 17:06

HAOS U DAGESTANU Oni ne žele u rat: žestoki protesti u siromašnoj ruskoj republici, čula se MITRALJESKA PALJBA (VIDEO)

Nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin objavio “delimičnu mobilizaciju”, pritisnut uspešnom kontraofanzivom Kijeva na severoistoku Ukrajine koja je naterala njegove trupe na povlačenje, u zemlji je nastao sveopšti haos, ali deluje da je najgora situacija u udaljenim, siromašnijim regionima Rusije, poput Dagestana.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Putin je shvatio? "Bio je posramljen, besan"

Izvor: B92, 26.Sep.2022, 14:38

Predsednik Rusije Vladimir Putin shvatio je da neće pobediti u Ukrajini, tvrdi profesor Mark Galioti u analizi za britanski list "Tajms"...Galioti smatra da je Putin prošle nedelje povukao važne poteze kako bi osigurao da vojna operacija u Ukrajini ne doživi poraz, ali navodi da je time povisio uloge,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.