Gutereš pozitivno ocenio sastanak Putina i Kima

Izvor: Vostok.rs, 26.Apr.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gutereš pozitivno ocenio sastanak Putina i Kima

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš pozitivno je ocenio sastanak predsednika Rusije Vladimira Putina i severnokorejskog lidera Kim Džong Una, saopštio je portparol generalnog sekretara Stefan Dižarik.
„Generalni sekretar pozdravlja svaku mogućnost za dijalog koji bi mogao da pomogne da se reši sadašnja situacija na Korejskom poluostrvu", rekao je Dižarik. Putin i Kim Džong Un su se sastali 25. aprila u Vladivostoku. Dvojica lidera su razgovarala nasamo gotovo dva sata, iako je protokolom bilo predviđeno da taj susret, pre sastanka sa članovima delegacija, traje sat vremena.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

PESKOVA PITALI KAD PUTIN STIŽE DA SPAVA OD SILNIH OBAVEZA: Njegov odgovor je sve nasmejao!

Izvor: Kurir, 27.Apr.2019, 10:54

Portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov govorio je o gustom radnom rasporedu ruskog lidera Vladimira Putina.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.