Izvor: RuskaRec.ru, 05.Avg.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grgeč koga je Putin ulovio na varalicu oduševio irkutskog ribara

Predsednik Rusije je pokazao dobar nivo ribolovačke veštine, posebno kada je ulovio grgeča na varalicu, rekao je organizator ribolovačkih aranžmana Mihail Klimov iz Irkutska nakon što je pogledao reportažu o odmoru Vladimira Putina na reci u Južnom Sibiru.  
Ranije je pres-sekretar šefa ruske države Dmitrij Peskov rekao da je Putin tokom dvodnevnog boravka u Sibiru na putu za Blagoveščensk vreme proveo u tajgi, gde je u planinaskim jezerima dva sata „jurio štuku”. >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << Pomoću kamere GoPro, pričvršćene na predsednikovoj maski zabeležio je zanimljive kadrove podvodnog lova.
„Gledao sam reportažu na internetu nekoliko puta. Lepa sibirska priroda, mesta za ribolov. Ja se ne bavim podvodnim ribolovom, iako mi je bilo zanimljivo da gledam lov na štuku. Ali lov na varalicu me je impresionirao. Odličan grgeč! Iznenadilo me je što predsednik mota levom rukom. To je retkost”, rekao je ekspert za ribolov, prenosi RIA Novosti.
On je takođe istakao da je odmor u Sibiru sa kupanjem u reci i pecanjem „za prave muškarce”.
„Baš lepo što našem predsedniku odgovara upravo takav odmor. Vidi se po njegovom respoloženju, iz očiju mu se vidi da mu je to blisko: priroda, prostranstvo, ribolovačka strast, sloboda. Sve to volimo i mi, Sibirci”, rekao je Klimov.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.