Godišnjicu početka Drugog svetskog rata u Varšavi bojkotuje i Donald Tusk

Izvor: Danas, 31.Avg.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnjicu početka Drugog svetskog rata u Varšavi bojkotuje i Donald Tusk

Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk zbog dnevnopolitičkih pozivnica od strane poljskih vlasti na svečano obeležavanje 80. godišnjice početka Drugog svetskog rata odlučio je da bojkotuje svečanosti u Varšavi čija je glavna zvanica trebalo da bude američki predsednik Donald Trampa, a na koju nije pozvan predsednik Rusije Vladimir Putin. Članak Godišnjicu početka Drugog svetskog rata u Varšavi bojkotuje i Donald Tusk se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Tusk bojkotuje svečanosti u Varšavi

Izvor: B92, 31.Avg.2019

Varšava -- Donald Tusk je zbog dnevnopolitičkih pozivnica od strane poljskih vlasti na svečano obeležavanje 80. godišnjice početka 2. svetskog rata odlučio da bojkotuje..."Ne idem na svečanost zato što nemam ni najmanju sumnju da organizatori tako važne svečanosti postupaju tako da stavljaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.