Glavni lekar bolnice koju je posetio Putin OBOLEO OD KORONE: Peskov otkrio kakvo je zdravstveno stanje ruskog predsednika

Izvor: Večernje novosti, 31.Mar.2020, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni lekar bolnice koju je posetio Putin OBOLEO OD KORONE: Peskov otkrio kakvo je zdravstveno stanje ruskog predsednika

Prošle nedelje je Putin posetio bolnicu u moskovskom predgrađu Komunarka GLAVNI LEKAR u bolnici u Komunarki, nedaleko od Moskve, gde se leče zaraženi virusom korona, i sam je oboleo.Prošle nedelje ovu bolnicu posetio je i predsednik Rusije Vladimir Putin.Pročitajte još: Ohrabrujuće vesti stižu iz Kine: OZDRAVILO 92 odsto obolelih od >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << korone- Dragi prijatelji, jako sam dirnut vašom brigom. Pozitivan sam na Kovid-19, ali se odećam dobro. Izolovao sam se u svoj kabinet, gde postoje uslovi za rad na daljinu, za rukovođenje i telemedicinske konsultacije - napisao je Procenko na fejsbuku.Predsednik Rusije se redovno testira na koronu, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov nakon vesti da se glavni lekar infektivne bolnice u Podmoskovlju Denis Procenko zarazio novim virusom. Pročitajte još: Umire se na TRI minuta: Njujork prolazi PAKAO, leševi se tovare viljuškarima, a kraj se ne nazire (VIDEO)!- On (Putin) se redovno testira. Sve je u redu - rekao je Peskov.Podsetimo, prošle nedelje je Putin posetio bolnicu u moskovskom predgrađu Komunarka, gde je razgovarao sa doktorom Procenko.(rs.sputniknews.com)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Putinov test na korona virus negativan, lekar s kojim je bio inficiran

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2020

Glavni lekar moskovske bolnice za obolele od koronavirusa, koji je Vladimira Putina dočekao u toj ustanovi prošle nedelje, izjavio je danas da je inficiran, dok je Kremlj odmah saopštio da ne treba brinuti za predsednika Rusije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.