Evo zašto je Putin rekao Keriju da ide da spava

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2015, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto je Putin rekao Keriju da ide da spava

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je u ponedeljak u Moskvi, na sastanku sa američkim državnim sekretarom Džonom Kerijem, da Rusija i SAD zajednički traže rešenja za najkomplikovanije krize. Putin je zahvalio Keriju na naporima koje ulaže u rešavanje svetske krize: "Ne uspevamo da pratimo vaše kretanje. Vidim, treba da se naspavate", poručio je Putin Keriju

Putin je istakao da je ranije danas susret šefova diplomatije Rusije i Amerike, Sergeja Lavrova >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Džona Kerija, bio veoma konstruktivan, preneo je Sputnjik.

- Pregovori su bili veoma konstruktivni. Ministar Lavrov mi je preneo sve detalje vaših predloga, kao i pitanja koja zahtevaju dodatne razgovore - poručio je Putin Keriju.

Američki državni sekretar je rekao da su SAD zahvalne Rusiji za saradnju i da bečki pregovori o Siriji otvaraju čitav niz novih mogućnosti.

On je istakao da Rusija i SAD mogu mnogo toga da urade zajednički i da su bečki pregovori veoma dobar početak za to.

- Lavrov i ja smo saglasni da Rusija i SAD zajednički mogu postići mnogo toga - naglasio je Keri.

Ruski predsednik se zahvalio Keriju na naporima koje ulaže u pronalasku rešenja za najkomplikovanije svetske probleme.

- Mi vidimo koliko napora ulažete za rešenje niza gorućih problema, ne uspevamo da pratimo vaše kretanje. Vidim, treba da se naspavate - poručio je Putin Keriju, preneo je Sputnjik.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.