Erdogane... C днем рождения

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 12:41

Erdogane... "C днем рождения"

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom i čestitao mu 70. rođendan.

To je saopšteno iz Erdoganovog kabineta.

''Predsednik Erdogan razgovarao je telefonom sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Predsednik Rusije je u toku dana čestitao predsedniku Erdoganu rođendan. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Putin je zahvalio našem predsedniku na doprinosu u razvoju prijateljskih tursko-ruskih odnosa'', navodi se u saopštenju, prenosi TASS. Putin planira da poseti Tursku, a portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je ranije da do te posete može doći i pre predsedničkih izbora u Rusiji 17. marta.

"Spremamo se za ovu posetu, datumi još nisu određeni. Očekujemo da će se to dogoditi u doglednoj budućnosti. Ne isključujemo ni mogućnost pre ruskih predsedničkih izbora", rekao je Peskov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska,   Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.