Eklston: Otarasimo se Brisela, Putin da vlada Evropom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eklston: Otarasimo se Brisela, Putin da vlada Evropom

Šef "Formule 1" Berni Eklston uveren je da predsednik Rusije Vladimir Putin treba da upravlja celom Evropom.

"Treba da se otarasimo Brisela i na čelu treba da bude Putin. On radi to što govori. On dovodi stvari do kraja, izjavio je Eklston na jednoj konferenciji u Londonu, a prenosi "Biznis insajder".

Eklston se založio za izlazak Velike Britanije iz EU, rekavši da članstvo u EU ne donosi Londonu ekonomsku korist.

Direktor "najbržeg cirkusa" je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i ranije izjavljivao da poštuje ruskog predsednika.

U jednom intervjuu, uoči svog 85. rođendana, a na pitanje šta ga inspiriše, rekao je:

„Možda gospodin Ferari ili Kolin Čepmen. Takav tip ljudi. Gospodin Putin gubi vreme u Rusiji - on treba da upravlja celom Evropom, jer niko drugi to ne može.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ELITA UZ RUSKOG PREDSEDNIKA Šef Formule 1: "Otarasimo se Brisela, dajmo Putinu da vlada Evropom!"

Izvor: Blic, 20.Apr.2016

Šef „Formule 1“ Berni Eklston uveren je da predsednik Rusije Vladimir Putin treba da upravlja celom Evropom...- “Treba da se otarasimo Brisela i na čelu treba da bude Putin. On radi to što govori. On dovodi stvari do kraja“ - izjavio je Eklston na jednoj konferenciji u Londonu, a prenosi "„Biznis...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.