Džaba slava, kineski Putin i dalje traži ljubav svog života

Izvor: B92, 05.Jul.2017, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džaba slava, kineski Putin i dalje traži ljubav svog života

Sa svojim visokim čelom, bademastim očima, tankim ustima i slabom kosom, Luo Juanpin iz kineske provincije Anhui, slika je i prilika ruskog predsednika Vladimira Putina.

Luo čak ima svetle oči, što je vrlo retka karakteristika u kineskom narodu, i visok je 172 centimetra, baš kao ruski predsednik.

Putinov dvojnik privukao je pažnju medija kada je kineski predsednik Si Đinpin otputovao u Moskvu radi pregovora sa “pravim Putinom”.

Uprkos svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojoj slavi, 54-godišnji Kinez plaši se da neće uspeti da pronađe ljubav svog života.

Naime, iako je od 2011. godine gostovao u brojnim televizijskim emisijama i dao bezbroj intervjua za poznate novine i magazine, Luov život se nije nimalo promenio.

On i dalje radi kao farmer i nema dovoljno prihoda da može da priušti ženidbu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Visina, svetle oči... isti Putin, ALI IZ KINE, očajnički traži SAMO JEDNU STVAR (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Jul.2017

Sa svojim visokim čelom, bademastim očima, tankim ustima i slabom kosom, Luo Juanpin iz kineske provincije Anhui, slika je i prilika ruskog predsednika Vladimira Putina, javlja Njuz.com...Meet 50-year-old Luo Yuanpin from east China's Anhui who became famous only for bearing a resemblance to Russian...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.