Dobitnik Nagrade „Braća Karić“: VLADIMIR VLADIMIROVIČ PUTIN

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2014, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobitnik Nagrade „Braća Karić“: VLADIMIR VLADIMIROVIČ PUTIN

„Svaki vek ima svog državnika, a ovaj naš – vek koji se još zahuktava – bez ikakve sumnje, protiče u znaku Vladimira Vladimiroviča Putina, predsednika Ruske Federacije.

BK grupa bila je pionir razvoja privatnog preduzetništva u bivšem Sovjetskom savezu, osnivanjem prve privatne mešovite jugoslovensko-sovjetske kompanije, pre više od tri decenije. Bili smo svedoci promena koje je učinio veliki državnik Vladimir Vladimirovič Putin, u razvoju demokratije, slobode >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i tržišne ekonomije, kao i ekonomskog i privrednog razvoja i politike mira i stabilnosti.
Reč je o državniku najvišeg međunarodnog ranga, koji u sebi sjedinjuje i povezuje sve one osobine istorije i tradicije, savremenosti i budućnosti. Međutim, on nije samo dobar taktičar i pragmatičar, već je uspešan zato što ima istančan talenat državnog stratega – što vidi dalje, oseća i predviđa bolje.
Zato je politika Vladimira Vladimiroviča Putina, politika konstruktivne saradnje i dijaloga, u rešavanju globalnih pitanja i problema, zbog čega je Rusija ponovo, nezaobilazni faktor u međunarodnim odnosima.
Renesansa Putinove Rusije, probudila je novu nadu i kod svih onih koji pate u globalnom i jednopolarnom svetu. Predsednik Ruske federacije svojim radom, harizmom i vizijom uvodi nove demokratske standarde ne samo u Rusiji, već i u svetu. Izuzetan je i nemerljiv njegov doprinos za mir u svetu, razumevanje i prijateljstvo među narodima, bez obzira na nacionalnu pripadnost, veroispovest i boju kože.
Danas se neke od zemalja pitaju, kako se suprostaviti Putinovoj misiji da menja svet, da ga čini pravednijim i bezbednijim, da proširuje saradnju i učvršćuje mir među narodima. To je integracija zemalja i celog evroazijskog kontinenta od Lisabona do Vladivostoka, tu su Šangajska organizacija za saradnju i BRIKS koji okuplja Rusiju, Brazil, Kinu, Indiju i Južnu Afriku, gasovodi Severni i Južni tok, i najnoviji Snaga Sibira.
S ponosom i velikom zahvalnošću, Karić Fondacija dodeljuje nagradu, predsedniku Ruske federacije, velikom državniku i velikom prijatelju Srbije Vladimiru Vladimiroviču Putinu, za humanost, jačanje demokratije, mira, saradnje i prijateljstva među narodima.“
The post Dobitnik Nagrade „Braća Karić“: VLADIMIR VLADIMIROVIČ PUTIN appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.