ĐE SI SALE, ŠTA IMA: Putin je pozdravio jednog Srbina na Marakani, a onda je usledila REAKCIJA ZA PAMĆENJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐE SI SALE, ŠTA IMA: Putin je pozdravio jednog Srbina na Marakani, a onda je usledila REAKCIJA ZA PAMĆENJE! (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin, koji u Srbiju stiže 17. januara, je oduševio Srbe prilikom svojih prethodnih poseta, a pogotovo jednog Saleta, koji ga je snimao telefonom sa tribine, ali iz neposredne blizine, kada je Putin ulazio na "Marakanu", prilikom posete Srbiji 24.11.2011. godine

Saša je, kada je video da Putin ulazi u ložu, odmah uzeo svoj telefon i snimio sebe i lidera Rusije.

Putin se iznenadio, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer čim je zakoračio, čuo je glasne reči: ,,Ovo iza mene je moj prezident (predsednik)!"

Dodik o poseti ruskog predsednika: Putinov dolazak JASAN SIMBOL MIRA I PODRŠKE Srbiji

Predsednik Rusije je odmah okrenuo glavu, pošto je očigledno čuo šta Saša govori, osmehnuo se od sveg srca i mahnuo mu, a oduševljeni Srbin je sve snimio.

Kada je stigao kući, podelio je svoj video-snimak na internetu sa naslovom "Putin: Đe si Sale, šta ima?", oduševljen činjenicom da ga je najveći svetski lider srdačno pozdravio.

Cela Marakana je ustala na noge, Putin je sve pozdravio, ali ovog Srbina je pozdravio na jedinstven i nezaboravan način.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.