Dikaprio: Voleo bih da glumim Putina

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2016, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dikaprio: Voleo bih da glumim Putina

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio u intervjuu nemačkom listu „Velt am zontag“ ispričao je da bi sa zadovoljstvom igrao predsednika Rusije Vladimira Putina.

"Putin je veoma, veoma, veoma interesantan i ja bih ga sa zadovoljstvom glumio“, rekao je glumac listu.

Dikaprio je dodao da se lično susreo s Putinom pre nekoliko godina u Sankt Peterburgu na forumu posvećenom spasavanju sibirskih tigrova.

"Moj fond je finansijski podržavao nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << projekata za zaštitu ovih divljih mačaka. Putin i ja smo razgovarali samo o zaštiti ovih predivnih životinja, nikako o politici“, dodao je Dikaprio.

On je takođe rekao da je očaran istorijom Rusije. "Lenjin bi takođe bio interesantna filmska uloga. Ja bih sa zadovoljstvom igrao i Raspućina. Smatram da je potrebno da bude više filmova o ruskoj istoriji“, rekao je glumac.

Autor: 021
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.