DRAMATIČNO OBRAĆANJE VLADIMIRA PUTINA: Radi se o BUDUĆNOSTI RUSIJE, još je gore nego 2008. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2020, 17:10

DRAMATIČNO OBRAĆANJE VLADIMIRA PUTINA: Radi se o BUDUĆNOSTI RUSIJE, još je gore nego 2008. godine

Razgovarao sa direktorom korporacije "Kamaz".

Virus korona je naneo žestok udarac na poslovnu aktivnost Rusije, situacija je komplikovanija nego tokom svetske finansijske krize 2008. Godine, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

- Veoma dobro pamtim mere koje je Rusija preduzimala još te 2008. Godine, međutim trenutna situacija je još komplikovanija nego tada - rekao je Putin tokom razgovora sa direktorom ruske korporacije "Kamaz" Sergejom Kogoginom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Sve mere koje ste vi sada predložili ne razlikuju se nimalo od mera koje su bile preduzimane u tom periodu - dodao je Putin.

On je rekao da je, iako tih godina ceo svet zahvatila finansijska kriza, virus korona uspeo da onesposovi čitav niz različitih sektora industrije u Rusiji.

Tokom sastanka sa predstavnicima ruskog automobilskog sektora Putin je rekao da automobilska industrija, kao i građevinarstvo, treba da bude jedna od glavnih grana na kojoj će se bazirati obnova ruske privrede.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PUTIN ZABRINUT: Situacija u Rusiji komplikovanija nego tokom krize 2008. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2020

Virus korona je naneo žestok udarac na poslovnu aktivnost Rusije, situacija je komplikovanija nego tokom svetske finansijske krize 2008. godine, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin...„Veoma dobro pamtim mere koje je Rusija preduzimala još te 2008. Godine, međutim trenutna situacija je još...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.