Čepurin o dolasku Putina u Beograd

Izvor: B92, 04.Sep.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin o dolasku Putina u Beograd

Poseta ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji očekuje se u oktobru ili novembru, izjavio je ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin.

On je rekao da će uoči posete Putina Beogradu doći u Srbiju i veliki broj privrednika iz Rusije.

Čepurin je podsetio da Srbija i Rusija imaju dobru saradnju, ali i velike neiskorišćene mogućnosti, koje treba unaprediti.

"Imamo dobre političke odnose i očekujemo ovde u Srbiji predsednika Putina u oktobru i novembru", rekao je Čepurin na gradilištu tunela Čortanovci, u okviru buduće brze pruge Beograd-Budimpešta.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Ambasador Rusije

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čepurin: Putin dolazi u Srbiju u oktobru ili novembru

Izvor: RTS, 04.Sep.2018

Poseta ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji očekuje se u oktobru ili novembru, izjavio je u Čortanovcima ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin. . Aleksandar Čepurin je rekao da će uoči posete Vladimira...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.