Izvor: N1 televizija, 14.Maj.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekajući predsednika Kine, Putin svirao klavir

Ruski predsednik Vladimir Putin, koji rado u javnosti ističe svoju 'mačo' stranu, u nedelju je, očekujući kineskog predsednika Sija Đinpinga na bilateralnim pregovorima pokazao svoju nežniju stranu, odsviravši nekoliko akorda na klaviru.

Izvor: YouTube/Zlovredkin

Ranije u nedelju, ruski predsednik je održao govor na samitu o kineskim planovima u pogledu novog Puta svile, a potom je krenuo prema >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << državnoj rezidenciji Diaojutai na razgovor sa Sijem i ostalim visokim predstavnicima.

Iščekujući sastanak sa Sijem, ruski predsednik je odsvirao nekoliko akorda na klaviru koji se nalazio u prostoriji.

Po pisanju novinske agencije Tass i ruske državne televizije, Putin je odsvirao nekoliko odlomaka iz pesama iz sovetskog razdoblja s temom Moskve i Sankt Peterburga.

Putin je već nekoliko puta pokazao da zna da svira klavir.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Čekajući predsednika Kine, Putin svirao klavir (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2017

Ruski predsednik Vladimir Putin, koji rado u javnosti ističe svoju 'mačo' stranu, u nedelju je, očekujući kineskog predsednika Sija Đinpinga na bilateralnim pregovorima pokazao svoju nežniju stranu, odsviravši nekoliko akorda na klaviru...Ranije u nedelju, ruski predsednik je održao govor na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.