Putin nam odobrava kredit od 800 miliona dolara?

Izvor: S media, 12.Mar.2011, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin nam odobrava kredit od 800 miliona dolara?

Pomoćnik ministra finansija Zoran Ćirovic očekuje da će premijer Rusije Vladimir Putin tokom posete Beogradu 23. marta dati "zeleno svetlo" za odobravanje ruskog kredita od 800 miliona dolara za realizaciju projekata srpske železnice.

Ćirović je rekao da bi po dobijanju Putinove podrške već početkom aprila mogli da se nastave pregovori o tom aranžmanu podsetivši da novac treba da bude uložen u završetak pruge Valjevo-Loznica, obnovu pruge Beograd - Bar kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srbiju i završetak izgradnje Beogradskog železničkog čvora.

Potvrđeno, dolazi Putin

"Putinova poseta je velika stvar za Srbiju i realizaciju čitavog niza projekata koje imamo sa Ruskom Federacijom imaće politički i privredno-ekonomski značaj", kazao je on istakavši da će se tom prilikom sigurno razgovarati i o kreditu od 800 miliona dolara.

Ostala su otvorena finansijska pitanja i na sastancima koji će uslediti posle Putinove posete očekuje se da ruska strana bude mnogo preciznija i da se izjasni o ceni kredita, ali i učešću srpskih i ruskih izvodjača, navodi Ćirović.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čeka se Putinova podrška za kredit od 800 miliona dolara

Izvor: Blic, 12.Mar.2011

BEOGRAD - Pomoćnik ministra finansija Zoran Ćirović izrazio je danas očekivanje da će premijer Rusije Vladimir Putin tokom posete Beogradu 23. marta dati "zeleno svetlo" za odobravanje ruskog kredita od 800 miliona dolara za realizaciju projekata srpske železnice...Ćirović je za Tanjug rekao...

Nastavak na Blic...

Putin stiže sa kreditom od 800 miliona dolara

Izvor: Mondo, 12.Mar.2011

Pomoćnik ministra finansija izrazio je očekivanje da će premijer Rusije Vladimir Putin tokom posete Beogradu dati "zeleno svetlo" za odobravanje ruskog kredita od 800 miliona dolara za projekate srpske železnice.

Nastavak na Mondo...

Srpske železnice očekuju kredit od Putina

Izvor: Šumadija Press, 12.Mar.2011

Pomoćnik ministra finansija Zoran Ćirović izrazio je danas očekivanje da će premijer Rusije Vladimir Putin tokom posete Beogradu 23. marta dati "zeleno svetlo" za odobravanje ruskog kredita od 800 miliona dolara za realizaciju projekata srpske železnice.

Nastavak na Šumadija Press...

Čeka se Putinova podrška za kredit od 800 miliona dolara

Izvor: Capital.ba, 13.Mar.2011, 09:42

BEOGRAD, Pomoćnik ministra finansija Srbije Zoran Ćirović izrazio je juče očekivanje da će premijer Rusije Vladimir Putin tokom posjete Beogradu 23. marta dati 'zeleno svjetlo' za odobravanje ruskog kredita od 800 miliona dolara za realizaciju projekata srpske željeznice. Ćirović je za Tanjug...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.