Berluskoni : Putin najveći politički lider današnjice

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni : Putin najveći politički lider današnjice

RIM - Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni rekao je danas da je narod Krima donio demokratsku odluku da se odvoji od Ukrajine i istakao da je ruski predsjednik Vladimir Putin najveći svjetski politički lider današnjice.

"Glasalo je 87 odsto građana Krima, 93 odsto podržalo je otcjepljenje od Ukrajine. Građani su odlučili da Krim bude autonomna republika i dio Ruske Federacije", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Berluskoni na skupu svoje stranke "Forca Italija" u gradu Breši, na sjeveru Italije.

Berluskoni je osudio sankcije Zapada protiv Rusije zbog krize u Ukrajini i rekao da je referendum na Krimu 2014. godine bio "demokratski i regularan".

Berluskoni, koji naredne sedmice puni 79 godina, rekao je da današnji skup u Breši predstavlja njegov povratak na političku scenu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.