Izvor: Blic, 20.Jan.2022, 19:13

Bajden: "Stavio sam do znanja Putinu da će SNOSITI POSLEDICE"

Američki predsednik Džo Bajden izjavio je danas da je jasno stavio do znanja ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da će se svako kretanje ruskih vojnih snaga u Ukrajini smatrati invazijom.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajden ponovo zapretio Putinu

Izvor: B92, 20.Jan.2022

Američki predsednik Bajden izjavio je da je jasno stavio do znanja Vladimiru Putinu da će se svako kretanje ruskih vojnih snaga u Ukrajini smatrati invazijom...Bajden je na konferenciji za medije istakao da će Rusija platiti visoku cenu u slučaju invazije Rusije na Ukrajinu, kao i da su SAD pripremile...

Nastavak na B92...

IZJAVA KOJA JE IZAZVALA BURU Da li je Bajden Putinu DAO DOZVOLU ZA NAPAD na Ukrajinu? "To će biti katastrofa"

Izvor: Blic, 21.Jan.2022, 16:20

Američki predsednik Džo Bajden izjavio je juče da je jasno stavio do znanja ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da će Zapad odgovoriti u slučaju ruske agresije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.