Amerikanci si gladni i u strahu – 198 miliona Putina

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 13:28

Amerikanci si "gladni" i u strahu – 198 miliona Putina

Ogroman uspeh intervjua Takera Karlsona i Vladimira Putina rezultat je toga što su Amerikanci “gladni” informacija o tome šta Rusija misli, kaže Skot Riter.

Podsetimo, prošlog četvrtka nezavisni američki novinar objavio je veliki intervju s Ruskim predsednikom koji je, uprkos osudama mejnstrim medija, postigao na stotine milona pregleda na društvenim mrežama.

Razlog tako velikom uspehu intervjua >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je taj što su Amerikaqnci zapravo gladni informacija o tome šta misli Rusija, istakao je bivši američki vojni obaveštajac Riter za Sputnjik internešenel.

"Oni su zabrinuti zbog posledica nekontrolisane osude Rusije i srljanja u rat, zasnovanog na onome što Rusiji nije dozvoljeno da kaže", dodao je on.

Riter je, nešto ranije, prokomentarisao i zahteve nekih zvaničnika da se Karlson kazni zbog intervjua sa Putinom. "Za koji greh? Za greh da je dozvolio ruskom predsedniku da govori", upitao je Riter.

Inače, intervju Karlsona s Putinom do sada je imao preko 198 miliona pregleda na društvenoj mreži X i preko 15 miliona pregleda na Jutjubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.