AMERIKANCI U SVEMU VIDE RUSE: Ne verujemo da je za hakerski napad na naftovod kriva ruska vlada, ali jeste neko iz Rusije!

Izvor: Kurir, 13.Maj.2021, 21:43

AMERIKANCI U SVEMU VIDE RUSE: Ne verujemo da je za hakerski napad na naftovod kriva ruska vlada, ali jeste neko iz Rusije!

Američki predsednik Džo Bajden izjavio je danas da sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom želi da razgovara o sajber kriminalu posle hakerskog napada na glavni američki naftovod "Kolonijal pajplajn".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bajden želi da predloži Putinu stvaranje međunarodnog sistema sajber-bezbednosti

Izvor: Vostok.rs, 14.Maj.2021, 08:26

Američki predsednik Džo Bajden rekao je da sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom želi da razgovara o međunarodnim standardima sajber-bezbednosti. "Radimo na tome da utvrdimo neku vrstu međunarodnih standarda kako bi zemlje, koje znaju da postoji kriminalna aktivnost koja se odvija sa njihove teritorije,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.