A šta kaže Putin?

Izvor: Mondo, 03.Sep.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A šta kaže Putin?

Severna Koreja saopštila je danas da je testirala hidrogensku bombu namenjenu za interkontinentalnu balističku raketu. Evo šta je Putin preduzeo.

Foto: Wu Hong/Pool Photo via AP

Ruski predsednik Vladimir Putin ne planira da pozove telefonom severnokorejskog lidera Kim Džong-una, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov je dodao da je Putin razgovarao o nuklearnom testu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji je sprovela Severna Koreja sa kineskim predsednikom Si Đinpingom i da su obojica lidera izrazila veliku zabrinutost oko bezbednosti na Korejskom poluostrvu, preneo je Rojters

Putin je, takođe, pozvao međunarodnu zajednicu da se ne prepušta emocijama i da postupa "mirno" i "uravnoteženo", navodi Tas s.

Evo šta bi bilo da je H - bomba bačena (FOTO)

"On je istakao da sveobuhvatno rešenje na nuklearne i druge probleme Korejskog poluostrva može biti postignuto samo političkim i diplomatskim sredstvima", rekao je Peskov obraćajući se novinarima.

Peskov je dodao da je Putin razgovarao telefonom i sa japanskim premijerom Šinzom Abeom i da su njih dvojica osudili probu Pjongjanga.

Japan's Abe: agreed with Trump, Putin on cooperation over North Korea https://t.co/MFWDYcgAhApic.twitter.com/PW06Vh0Mwm

— Reuters Top News (@Reuters) September 3, 2017

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kim izazvao i zemljotrese! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Sep.2017

Severna Koreja saopštila je danas da je testirala hidrogensku bombu namenjenu za interkontinentalnu balističku raketu. Registrovana dva zemljotresa u Pungiri regionu...Foto: AP Photo/Wong Maye-E..U objavi severnokorejske državne novinske agencije KCNA, kaže se da je H-bomba, dizajnirana tako da može...

Nastavak na Mondo...

RT: Putin i Ksi izrazili važnost sprečavanja haosa na Korejskom poluostrvu

Izvor: Vostok.rs, 03.Sep.2017

 . . Izvor: Vostok, RT. . Ruski predsednik Vladimir Putin i njegov kineski kolega Ksi Đinping su se složili da je važno sprečiti haos na Korejskom poluostrvu i pozvali su na diplomatsko rešenje za krizu, nakon vesti o najnovijem nuklearnom testu koji je sprovela Severna Koreja.. . "Dvojica...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.