Сан: Пентагон документи откривају да Путин добија хемотерапију

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 13:03

Сан: Пентагон документи откривају да Путин добија хемотерапију

Председник Русије Владимир Путин наводно прима хемотерапију а његово најближе окружење би то могло да искористи да кује заверу против њега, пише у „процурелим“ документима Пентагона, како тврди британски „Сан“. Russian President Vladimir Putin listens to Samara Region Governor Dmitry Azarov during their meeting >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << in Moscow, Russia, Tuesday, Oct. 18, 2022. (Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) Према новопроцурелим документима, информације о саботирању Путина потекле су од неидентификованог руског извора са приступом ужим круговима Кремља.
Изричито се наводи секретар Савета за националну безбедност Русије Николај Патрушев и начелник руског генералштаба Валериј Герасимов као организатори наводне завере.
Раније су се појавиле тврдње да је Путин болестан од рака панкреаса и да има Паркинсонову болест у раној фази. У документу се наводи да су Николај Патрушев (71) из Савета за националну безбедност Русије и Валериј Герасимов (67), начелник генералштаба Оружаних снага Русије, планирали да свргну Путина. Према документу, да би се ослабио Путин, руска инвазија на Украјину је морала бити саботирана, премештајући трупе на јужни фронт.
План је требало да буде спроведен 5. марта а тада је наводно била заказана хемотерапија, па би то онемогућило Путина да „утиче на ратне напоре“.
Поверљиви документи Пентагона почели су да се појављују пре неколико недеља, прво на платформи Дискорд за четовање, а касније и на Телеграму и Твитеру. Тајни документи су, изгледа, штампани и фотографисани. Поред информација о кретању трупа и губицима у Украјини, документи садрже и дневне обавештајне извештаје.
Le Pen:Ako pobedi Rusija-katastrofa,ako pobedi Ukrajina-počeće svetski rat

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сан: Пентагон документи откривају да Путин добија хемотерапију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.