Politička pozadina ubistva Đinđića

Izvor: S media, 04.Jul.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politička pozadina ubistva Đinđića

Predsednik Demohrišćanske stranke Srbije i samostalni poslanik u parlamentu Vladan Batić saopštio je danas da će Narodnoj skupštini predložiti formiranje Anketnog odbora za utvrdjivanje političke pozadine ubistva premijera Zorana Djindjića.

Poslanik Batić u saopštenju navodi da će Skupštini Srbije podneti Predlog odluke o formiranju anketnog odbora za utvrdjivanje političke pozadine ubistva Djindjića, ne upuštajući se u krivičnopravne aspekte tog slučaja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Premijer Djindjić je ubijen na ulazu u zgradu Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici u Beogradu 12. marta.

Organizatoru i neposrednom izvršiocu ubistva Miloradu Ulemeku i Zvezdanu Jovanovicu je Vrhovni sud Srbije krajem 2008. potvrdio kazne zatvora od 40 godina.

Još devet osoba je osudjeno na višegodišnje kazne zatvora.

Batić će Skupštini predložiti da budu ispitani svi dogadjaji koji su prethodili atentatu i sve ličnosti koje su sa tim dogadjajima imale veze.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batić: Anketni odbor za utvrđivanje pozadine Đinđićevog ubistva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2010

BEOGRAD -..Predsednik Demohrišćanske stranke Srbije i samostalni poslanik u parlamentu Vladan Batić saopštio je danas da će Narodnoj skupštini predložiti formiranje Anketnog odbora za utvrđivanje političke pozadine ubistva premijera Zorana Đinđića...Poslanik Batić u saopštenju navodi da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Batić traži političku pozadinu ubistva Đinđića

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2010

Predsednik Demohrišćanske stranke Srbije i samostalni poslanik u parlamentu Vladan Batić saopštio je danas da će Narodnoj skupštini predložiti formiranje Anketnog odbora za utvrđivanje političke pozadine ubistva premijera Zorana Đinđića...Batić u saopštenju navodi da će Skupštini Srbije...

Nastavak na Vesti-online.com...

BATIĆ TRAŽI ANKETNI ODBOR O UBISTVU ĐINĐIĆA

Izvor: Kurir, 05.Jul.2010, 08:39

BEOGRAD - Lider DHSS Vladan Batić traži od republičkog parlamenta formiranje anketnog odbora za utvrđivanje političke pozadine ubistva premijera Zorana Đinđića!..Kako je nekadašnji ministar pravde saopštio, parlamentu će predložiti da budu ispitani svi događaji koji su prethodili atentatu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.