Superliga - Trka za evropske vize sve uzbudljivija

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga - Trka za evropske vize sve uzbudljivija

Posle večerašnjih mečeva, i kruševački Napredak je ponovo u igri za Evropu.

Kompletirano je 35. kolo Superlige, a u senci pobeda Partizana i Crvene zvezde, tri boda u plej-ofu osvojio je i Napredak, koji je konačno prekinuo seriju poraza.

Kruševljani su večeras pred svojim navijačima savladali Javor Matis sa 3:0, a meč su prelomili u drugom poluvfremenu.

Vođstvo im >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je doneo Slivić u 60. minutu iz penala, šest minuta kasnije je Urošević duplirao prednost Napretka, a konačnih 3:0 postavio je N'Diaje u 81. minutu.

Za to vreme, Vojvodina i Radnički iz Niša su igrali u Novom Sadu bez golova, 0:0.

Novosađani su meč završili sa desetoricom igrača na terenu, pošto je u 72. minutu ''pocrveneo'' Bogdan Planić, štoper Vojvodine.

I pored poraza od Zvezde, Mladost iz Lučana je ostala na četvrtom mestu koje vodi u Evropu, sa 33 osvojena boda, a niški Radnički na petom mestu ima bod manje.

Iako je Napredak sada tek šesti sa 29 bodova, Kruševljani imaju čemu da se nadaju, pogotovo što Radnički do kraja igra sa Partizanom i Zvezdom, dok još nije neizvesno da li će Mladost dobiti evropsku licencu.

U sledećem kolu sastaju se upravo ekipe Mladosti i Napretka, posle čega će neke stvari biti mnogo jasnije...

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Vize,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.