Zvezda “Top gira” teško povređena u jezivoj nesreći: Slupao se u hrvatskom super-autu, koji je POTPUNO IZGOREO (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2017, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda “Top gira” teško povređena u jezivoj nesreći: Slupao se u hrvatskom super-autu, koji je POTPUNO IZGOREO (VIDEO)

Voditelj Amazonove emisije o automobilima "Grend Tur" i bivši voditelj svetski poznate emisije o automobilima Bi-Bi-Si-ja "Top Gir", Ričard Hamond (47), slupao se u Švajcarskoj u toku snimanja.

Producenti kažu da je Hamond helikopterom prebačen u bolnicu sa slomljenim kolenom, pošto se slupao vozeći "Rimac Concept One" automobil, električno vozilo napravljeno u Hrvatskoj, koje je izgorelo prilikom nezgode, piše AP.

Pogledajte snimak incidenta:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

- Ričard je bi svestan i razgovarao je i sam je izašao iz automobila pre nego što se zapalio. Odvezen je helikopterom u bolnicu u Sent Galenu, gde je otkriveno da ima naprsnuće kolena - rekao je jedan od producenata.

It was the biggest crash I've ever seen and the most frightening but incredibly, and thankfully, Richard seems to be mostly OK.

— Jeremy Clarkson (@JeremyClarkson) 10. јун 2017.

Hamond je jedan od tri voditelja emisije "Grend Tur", pored Džeremija Klarksona i Džejmsa Meja.

Foto: Tanjuf/AP

Njih trojica su nakon Klarksonovog ispada na snimanju emisije "Top Gir", kada je udario producenta i nije dobio produženje ugovora sa BBC-om, potpisali ugovor sa Amazonom za trenutnu emisiju.

Foto: Tanjug/AP/PA, Stefan Rousseau

Hamondu ovo nije prvi udes.

Foto: Tanjug/AP

Slupao se 2006. godine vozeći "Vempajr" dragster pri brzinama od preko 400 kilometara na čas, od čega se uspešno oporavio.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HITNO PREBAČEN U BOLNICU: Poznati voditelj AUTO emisija doživeo JEZIVU saobraćajku! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2017

Auto potpuno izgoreo!..Bivši voditelj popularne emisije "Top Gear", Ričard Hamond, doživeo je užasnu nesreću u Švajcarskoj, nakon koje je helikopterom hitno bačen u bolnici...Tokom snimanja novog programa "Grand Tour", 47-godišnjak je vozeći Rimčev Concept One sleteo sa puta. Na fotografijama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Ričard Hamond u bolnici: Nisam mrtav. Izvinite što sam takav

Izvor: B92, 11.Jun.2017, 17:22

Voditelj emisije o automobilima "Grand Tour" Ričard Hamond se nakon saobraćajne nezgode koju je imao u Švajcarskoj obratio fanovima iz bolničkog kreveta..."Da, istina je, opet sam to učinio i sada sam u švajcarskoj bočnici. Evo kako izgleda sada moje koleno koje će lekari pretvoriti u švajcarsko“,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.