Ričard Hamond u bolnici: Nisam mrtav. Izvinite što sam takav

Izvor: B92, 11.Jun.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ričard Hamond u bolnici: Nisam mrtav. Izvinite što sam takav

Voditelj emisije o automobilima "Grand Tour" Ričard Hamond se nakon saobraćajne nezgode koju je imao u Švajcarskoj obratio fanovima iz bolničkog kreveta.

"Da, istina je, opet sam to učinio i sada sam u švajcarskoj bočnici. Evo kako izgleda sada moje koleno koje će lekari pretvoriti u švajcarsko“, našalio se voditelj iz bolnice.

U video-snimku koji je napravio zahvaljuje se medicinskom osoblju koje ga je dovelo i smestilo u bolnicu, ali i svom kolegi Džejmsu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Meju, koji mu je, kako kaže, prilikom posete doneo flašu džina.

"Možda to nije trebalo da kažem naglas“, rekao je raspoloženi Hamond.

"Najvažnije je ipak da se izvinim svojoj ženi i ćerki. Izvinite što sam takav“, dodao je on u snimku koji je objavljen pod nazivom "Nisam mrtav".

Nesreća se dogodila kada je automobil, u kom se voditelj nalazio, sleteo sa puta, prevrnuo se, a zatim i zapalio. Srećom, Hamond je uspeo da se izvuče pre nego je vatra buknula.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.