Zorana: Zahtevamo da Privremeni organ poštedi Beograđane većih poreza

Izvor: Press, 08.Feb.2014, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana: Zahtevamo da Privremeni organ poštedi Beograđane većih poreza

"Srpska napredna stranka zahteva od Privremenog organa da ne bude povećanja poreza za građane u Beogradu. Nije bilo realnog povećanja prihoda, pa tako ne može da bude ni povećanja poreza", kazala je Mihajlović za RTS.

Ministarka energetike je navela da je dobro što je Skupština grada danas otvorila vrata za građane i što će zajedno sa Ministarstvom energetike omogućiti razgovor sa građanima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
"Mi smo tu zbog građana, SNS, stranka kojoj pripadam smatra da u narednom periodu nova gradska vlast mora da otvori vrata građanima", kazala je Mihajlović.

Ona je navela da sekretarijati moraju više pažnje posvetiti građanima, da rade, ako je potrebno i subotom i tako budu na usluzi građanima. 

Mihajlović je rekla da se danas očekuju pitanja građana koja se odnose pre svega na struju, grejanje, problem sa gradskim saobraćajem...

"To su sve pitanja koja danas očekujemo od građana", kazala je Mihajlović.

Razgovori su građanima su važni, jer kako je navela, na osnovu razgovora sa ljudima mogu mnogo realnije da se donesu odluke.

Predsednik Privremenog organa grana Beograda Siniša Mali i ministarska energetike Zorana Mihajlović primaće danas do 13.30 sati građane koji će tom prilikom moći da iznesu svoje probleme, postave pitanja i daju sugestije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: SNS traži da ne bude povećenje poreza

Izvor: Večernje novosti, 08.Feb.2014

BEOGRAD - Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da ta stranka traži od Privremenog organa grada Beograda da ne bude povećanja poreza za građane. "Srpska napredna stranka zahteva od Privremenog organa da ne bude povećanja poreza za građane u Beogradu. Nije...

Nastavak na Večernje novosti...

Mihajlovićeva: SNS traži da se ne poveća porez Beograđanima

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014

Mi smo tu zbog građana, SNS, stranka kojoj pripadam smatra da u narednom periodu nova gradska vlast mora da otvori vrata građanima, kazala je ministarka..BEOGRAD - Više stotina Beograđana došlo je danas u Skupštinu grada Beograda kako bi u razgovoru sa predstavnicima Privremenog organa i Vlade...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.