Ne povećavajte poreze za Beograđane

Izvor: B92, 08.Feb.2014, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne povećavajte poreze za Beograđane

Beograd -- Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović kaže da ta stranka traži od Privremenog organa grada Beograda da ne bude povećanja poreza za građane.

"Srpska napredna stranka zahteva od Privremenog organa da ne bude povećanja poreza za građane u Beogradu. Nije bilo realnog povećanja prihoda, pa tako ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bude ni povećanja poreza", kazala je MIhajlović za RTS.

Ministarla energetike je navela da je dobro što je Skupština grada danas otvorila vrata za građane i što će zajedno sa Ministarstvom energetike omogućiti razgovor sa građanima.

"Mi smo tu zbog građana, SNS, stranka kojoj pripadam smatra da u narednom periodu nova gradska vlast mora da otvori vrata građanima", kazala je Mihajlović.

Ona je navela da sekretrijati moraju više pažnje posvetiti građanima, da rade, ako je potrebno i subotom i tako budu na usluzi građanima. Mihajlović je rekla da se danas očekuju pitanja građana koja se odnose pre svega na struju, grejanje, problem sa gradskim saobraćajem...

"To su sve pitanja koja danas očekujemo od građana", kazala je Mihajlović.

Razgovori su građanima su važni, jer kako je navela, na osnovu razgovora sa ljudima mogu mnogo realnije da se donesu odluke.

Predsednik Privremenog organa grana Beograda Sinsisa Mali i ministarska energetike Zorana Mihajlović primaće danas do 13. 30 sati građane koji će tom prilikom moći da iznesu svoje probleme, postave pitanja i daju sugestije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: SNS protiv povećanja poreza

Izvor: RTS, 08.Feb.2014

SNS traži od Privremenog organa Beograda da ne bude povećanja poreza za građane, kaže za RTS potpredsednica naprednjaka Zorana Mihajlović. Siniša Mali prihvatio inicijativu. DS negoduje što Mihajlovićeva građane prima u Skupštini Grada. ..Potpredsednica Srpske napredne stranke i ministarstka...

Nastavak na RTS...

MIHAJLOVIĆ: SNS protiv povećanja poreza!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Feb.2014

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da ta stranka traži od Privremenog organa grada Beograda da ne bude povećanja poreza za građane. - Srpska napredna stranka zahteva od Privremenog organa da ne bude povećanja poreza za građane u Beogradu. Nije bilo realnog povećanja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.