Nekoliko stotina građana ispred Skupštine grada čeka na sastanak sa Malim i Mihajlovićevom

Izvor: Blic, 08.Feb.2014, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoliko stotina građana ispred Skupštine grada čeka na sastanak sa Malim i Mihajlovićevom

Građani Beograda poranili su jutros kako bi mogli da razgovaraju sa Sinišom Malim, predsednikom Privremenog organa grada Beograda, i Zoranom Mihajlović, ministarkom energetike, razvoja i zaštite životne sredine. Sastanci će trajati danas od 8.30 do 13.30 časova u zgradi Skupštine grada u Ulici Dragoslava Jovanovića 2.

Ovom prilikom Beograđani će moći da im iznesu svoje probleme, postave pitanja i daju sugestije.

Pored njih, sa građanima će razgovarati i gradski sekretari za komunalna pitanja, urbanizam, saobraćaj, obrazovanje i dečju zaštitu, zdravlje, legalizaciju, javni prevoz i sport, kao i pomoćnici ministra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani na razgovoru sa Malim i Mihajlović

Izvor: Akter, 08.Feb.2014

Više stotina Beograđana došlo je u Skupštinu grada Beograda kako bi u razgovoru sa predstavnicima Privremenog organa i Vlade Srbije razgovarali o problemima

Nastavak na Akter...

Stari dvor: Prijem Beograđana

Izvor: Studio B, 08.Feb.2014

Oko 200 Beograđana poranili su jutros kako bi mogli da razgovaraju sa Sinišom Malim, predsednikom Privremenog organa Beograda, i Zoranom Mihajlović, ministarkom energetike, razvoja i zaštite životne sredine. ..Nekoliko stotina Beograđana odazvalo se pozivu da svoje probleme ispričaju čelnim ljudima...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.