Zaplenjeno više od pet kilograma heroina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno više od pet kilograma heroina

BEOGRAD- Više od pet kilograma heroina zaplenjeno je u zajedničkoj akciji policija Srbije i Crne Gore, saopštio je danas Biro MIP-a Srbije za saradnju sa medijima.

Po nalogu istražnog sudije Okružnog suda u Novom Pazaru, pretresena je porodična kuća Sokola P. (34) u selu Ervenice, opština Tutin, zbog sumnje da neovlašćeno proizvodi, prerađuje, drži i stavlja u promet opojne droge.

Policija je tom prilikom pronašla i oduzela šest najlonskih kesa u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je bilo 1.557,26 grama heroina, jedan paketić obmotan selotejp trakom težine 511 grama heroina, jednu plastičnu vanglu u kojoj se nalazilo 3.318 grama heroina.

Pronađeno je 22.700 evra, hidraulična presu sa stegom, digitalna vaga, pištolj "CZ", kalibra 7,65 milimetara, sa tri metka u okviru i sedam metaka van okvira i više isečenih delova baštenskog creva u kome je droga bila krijumčarena.

Po zahtevu MUP-a Srbije, Sokol P. je lišen slobode u Crnoj Gori i tom prilikom kod njega je pronađeno 500 grama heroina, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.