Zaplenjen heroin

Izvor: B92, 01.Avg.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjen heroin

Beograd -- Više od pet kilograma heroina zaplenjeno je u zajedničkoj akciji policija Srbije i Crne Gore, saopštio je MUP Srbije.

Po nalogu istražnog sudije Okružnog suda u Novom Pazaru, pretresena je porodična kuća Sokola P. u selu Ervenice, u opštini Tutin, zbog sumnje da neovlašćeno proizvodi, prerađuje, drži i stavlja u promet opojne droge.

Policija je tom prilikom pronašla i oduzela šest najlonskih kesa u kojima je bilo 1.557,26 grama heroina, jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << paketić obmotan selotejp trakom težine 511 grama heroina, jednu plastičnu vanglu u kojoj se nalazilo 3.318 grama heroina.

Pronađeno je 22.700 evra, hidraulična presu sa stegom, digitalna vaga, pištolj "CZ", kalibra 7,65 milimetara, sa tri metka u okviru i sedam metaka van okvira i više isečenih delova baštenskog creva u kome je droga bila krijumčarena.

Po zahtevu MUP-a Srbije, Sokol P. je lišen slobode u Crnoj Gori i tom prilikom kod njega je pronađeno 500 grama heroina, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija Srbije i Crne Gore presekle šverc heroina

Izvor: Kurir, 01.Avg.2008

NOVI PAZAR, 1. avgusta 2008. (Beta) - Pripadnici policija Srbije i Crne Gore u zajedničkoj akciji otkrili su više od pet kilograma heroina i uhapsili Sokola P. (34) iz sela Ervenice u tutinskoj opštini. Načelnik policijske uprave (PU) u Novom Pazaru Dragan Terzić izjavio je na konferenciji za novinare...

Nastavak na Kurir...

Zaplenjeno više od pet kilograma heroina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2008

BEOGRAD- Više od pet kilograma heroina zaplenjeno je u zajedničkoj akciji policija Srbije i Crne Gore, saopštio je danas Biro MIP-a Srbije za saradnju sa medijima...Po nalogu istražnog sudije Okružnog suda u Novom Pazaru, pretresena je porodična kuća Sokola P. (34) u selu Ervenice, opština Tutin,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšena grupa narko dilera

Izvor: RTS, 01.Avg.2008

Policija je uhapsila petočlanu kriminalnu grupu koja se u dužem vremenskom periodu bavila distrubucijom droge na području Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, koja je nabavljana i dopremana sa Kosova i Metohije i iz Makedonije. .Posle višemesečnog...

Nastavak na RTS...

Zaplenjeno pet kilograma heroina

Izvor: Glas javnosti, 02.Avg.2008, 14:37

BEOGRAD - Više od pet kilograma heroina zaplenjeno je u zajedničkoj akciji policija Srbije i Crne Gore, a osumnjičeni Sokol P. (34) na teritoriji Crne Gore uhapšen je po zahtevu MUP-a Srbije. Prilikom hapšenja kod njega je pronađeno 500 grama heroina, saopštio je juče MUP Srbije...U selu Ervenice...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.