ZABRANJENI LETOVI, OKLOPNA VOZILA JURE NA GRANICU: Bliži se NOVI RAT, Izraelci spremaju HAOS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABRANJENI LETOVI, OKLOPNA VOZILA JURE NA GRANICU: Bliži se NOVI RAT, Izraelci spremaju HAOS (VIDEO)

Mediji već spekulišu da se verovatno bliži treća runda rata, koji samo što nije počeo.

Izrael je danas zatvorio severni deo zemlje za civilni vazdušni saobraćaj, a prema granici sa Libanom kreću se kolone vojnih vozila.

Tako su danas snimljeni vučni vozovi koji su teglili samohodnu artiljeriju prema granici sa ovom bliskoistočnom zemljom, sa kojom je Izrael vodio dva rata 1982. i 2006. godine.

#Israel closed it’s air space for civilians flight >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << and moving artillery units the border with #Lebanon pic.twitter.com/EneucrPdg2

— Islamic World Update (@islamicworldupd) August 31, 2019

Poslednjih nedelja između Izraela i Libana došlo je do serije incidenata, kad su u Bejrutu napadnuti ciljevi Hezbolaha. Zbogo ovoga libanski premijer je saopštio da je Izrael zapravo objavio rat.

Takođe, na društvenim mrežama osvanule su slike izraelskih vozila, koje snajperisti Hezbolaha drže na nišanu.

BONUS VIDEO: IZVOR ŽIVOTA ZA 100 MILIONA LJUDI: Ovo je najvažnija reka na svetu, a zbog nje bi moglo da zarati 11 država (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.