Vučić uputio podršku Turskoj: Srbija je uz vas u ovim teškim trenucima

Izvor: B92, 06.Feb.2023, 09:40

Vučić uputio podršku Turskoj: "Srbija je uz vas u ovim teškim trenucima"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće porodicama poginulih u zemljotresu u Turskoj.

"Izražavam saučešće porodicama nastradalih, narodu Turske i Redžepu Tajip Erdoganu, a povređenima želim brz oporavak. Srbija je uz vas u ovim teškim trenucima, spremna da ponudi svu neophodnu pomoć", napisao je Vučić.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SPREMNI SMO DA PONUDIMO SVU POMOĆ" Vučić izjavio saučešće Erdoganu i Turskoj: Srbija je uz vas u ovim teškim trenucima

Izvor: Blic, 06.Feb.2023

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je saučešće predsedniku Turske Redžepu Tajip Erdoganu povodom razornog zemljotresa koji je rano jutros pogodio jugoistok zemlje i odneo najmanje 100 života.

Nastavak na Blic...

PREDSEDNIK VUČIĆ UPUTIO PODRŠKU TURSKOJ NAKON ZEMLJOTRESA: Srbija je uz vas u ovim teškim trenucima!

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Feb.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je saučešće porodicama poginulih u zemljotresu u Turskoj. – Izražavam saučešće porodicama nastradalih, narodu Turske i Redžepu Tajip Erdoganu, a povređenima želim brz oporavak. Srbija je uz vas u ovim teškim trenucima, spremna da ponudi svu neophodnu...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.