Vučić sa vrhom SNS-a o vanrednim izborima

Izvor: RTS, 10.Jan.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa vrhom SNS-a o vanrednim izborima

Predsednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić razgovarao je sa proširenim sastavom Izvršnog odbora i beogradskog odbora SNS-a o vanrednim parlamentarnim izborima. Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović kaže za RTS da "stranka mora da bude spremna za izbore" bilo njih ili ne. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kako RTS saznaje, sastanku u zemunskoj hali "Pinki" prisustvovalo je više od 3.000 članova, koji su obraćanje predsednika Vučića na temu izbora pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović rekao je za RTS da su vanredni parlamentarni izbori bili jedna od tema sastanka u Zemunu.
"Moramo da budemo spremni, da se pripremamo, obilazimo ljude i da vidimo šta je to što možemo da uradimo za građane", rekao je Stefanović gostujući u Dnevniku RTS-a.
Odgovarajući na pitanje da li će izbora biti, potpredsedni SNS-a rekao je da je "prerano da se kaže da je to definitivno".
Stefanović je rekao da SNS ne sme da bude samozadovoljna i uspavana stranka.
"Oni koji su se umorili, mogu da odstupe. Hoćemo da budemo na usluzi građanima Srbije", poručio je Stefanović.
Prema njegovim rečima, razgovaralo se i o predstojećoj poseti predsednika Rusije Vladimira Putina.
"Razgovarali smo o tome da ćemo da damo podršku na skupu kod Hrama 17. januara. Biće prisutan i naš predsednik i oni će se obratiti građanima. Želimo da se kao stranka okupimo", istakao je potpredsednik SNS-a.
Ranije danas je održan sastanak u Zemunu na kojem su prisustvovali članovi proširenog Izvršnog odbora.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić i rukovodstvo SNS u "Pinkiju" o vanrednim izborima

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2019

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić upravo drži sastanak u sportskoj hali "Pinki" u Zemunu na temu vanrednih parlamentarni izbori sa proširenim sastavom Izvršnog odbora i beogradskog odbora SNS-a Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić upravo drži sastanak u sportskoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.