Izvor: RTS, 04.Avg.2021, 17:29

Vučić sa političkim predstavnicima iz Republike Srpske i delom opozicije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i rukovodstvo RS, nakon odvojenog susreta, sastali su se i sa predstavnicima opozicije iz Republike Srpske, kao i dela opozicije iz Srbije.
Sastanku u Vili "Mir" prisustvovali su i premijerka Srbije Ana Brnabić, predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, kao i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, predsednica RS Željka Cvijanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predsednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović i predsednik Vlade RS Radovan Višković.

Prisutni su bili i predsednik Srpske demokratske stranke iz RS Mirko Šarović, kao i bivši ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak.
Takođe, na sastanak su stigli predsednik Dveri Boško Obradović, zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj, predsednica Zavetnika Milica Đurđević, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović.
Pre zajedničkog sastanka, Vučić, Dačić, Brnabić i ministri u vladi, razgovarali su sa rukovodstvom Republike Srpske.
Nakon sastanka poručeno je da nametnute odluke u BiH nikada nisu dobro rešenje, već samo one koje su u interesu i postignute uz dogovor sva tri konstitutivna naroda u BiH.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Djilas: Jedinstvo vlasti i opozicije nije moguće sa aktuelnom vlasti

Izvor: Beta Video, 05.Avg.2021, 17:08

BEOGRAD - Govoreći o predstavnicima opozicije koji su prisustvali sastanku koji su predsednik države Aleksandar Vučić i rukovodstvo RS održali u sredu u Beogradu, predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas je kazao da se SSP zalaže da stanu podele u narodu i medju gradjanima, ali da...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.