Izvor: RTS, 17.Sep.2022, 09:20

Vučić s Radevom o jačanju energetske saradnje u regionu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Republike Bugarske Rumenom Radevom. Vučić je prihvatio poziv bugarskog predsednika da početkom oktobra učestvuje u ceremoniji otvaranja gasnog interkonektora između Bugarske i Grčke.
Aeksandar Vučić i Rumen Radev su u telefonskom razgovoru konstatovali da će interkonektor između Bugarske i Grčke doprineti gasnoj diversifikaciji u regionu, kao i jačanju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << regionalne saradnje u oblasti energetike, neophodne u aktuelnim komplikovanim geopolitičkim okolnostima, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Dvojica predsednika su istakli da su posvećeni jačanju dobrosusedskih odnosa Srbije i Bugarske, kao i saradnje u svim oblastima od interesa za obe zemlje, navodeći značaj projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture i energetike. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa predsednikom Bugarske o energetici

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Sep.2022

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Republike Bugarske Rumenom Radevom. Predsednik Vučić je prihvatio poziv predsednika Radeva da početkom oktobra učestvuje u ceremoniji otvaranja gasnog interkonektora između Bugarske i Grčke, saopštila je Služba...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.