Izvor: N1 televizija, 05.Maj.2021, 19:43

Vučić ostaje „još neko vreme“ na čelu SNS, predložio ujedinjenje sa Šapićem

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je večeras na pitanje N1 da li će otići sa čela stranke, kako je ranije najavio, da želi da ostane "još neko vreme" na čelu SNS kako bi doprineo borbi protiv "tajkuna i kriminalaca koji su razorili Srbiju". Naveo je i da je na sednici Predsedništva predložio ujedinjenje SNS i Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandra Šapića, što je jednoglasno prihvaćeno.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Još neko vreme ostajem na čelu SNS

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2021

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je večeras da želi da ostane "još neko vreme" na čelu SNS kako bi doprineo borbi protiv "tajkuna i kriminalaca koji su razorili Srbiju".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Šapićev SPAS se ujedinjuje sa SNS, pogledajte sta je govorio o naprednjacima

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je nakon sednice Predsedništva Srpske napredne stranke da će uskoro doći do ujedinjenja te stranke sa SPAS-om Aleksandra Šapića...On je poručio da veruje da u narednih mesec dana može doći do ujedinjenja njegove stranke i Šapićevog saveza u jednu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.