Vučić o dolasku Ursule fon der Lajen: Imaćemo razgovore u četiri oka i zajedničku večeru

Izvor: B92, 30.Okt.2023, 22:59

Vučić o dolasku Ursule fon der Lajen: Imaćemo razgovore u četiri oka i zajedničku večeru

Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će sutra imati važne razgovore sa predsednicom EK Ursulom fon der Lajen o svim važnim pitanjima za Srbiju.

"Sutra ćemo imati važan razgovor ceo dan i veče, jer ona ostaje u Beogradu da prenoći i dugo ćemo osim zvaničnih razgovora, imati razgovore i posle toga, u četiri oka i zajedničku večeru. Imaćemo mnogo vremena da razgovaramo o svim važnim pitanjima za Srbiju, što mislim da je uvek negde lekovito", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vučić.

"Nažalost, mi se uvek ponašamo prema ljudima kao navijači na stadionu, ali moramo da vodimo računa o sebi i da ne budemo tako opredeljni i orijentisani i gledamo šta je to što možemo za Srbiju da izvučemo", poručio je Vučić.

Kako je rekao, u svakom slučaju biće još mnogo teških stvari i teških odluka.

"Znamo šta je to što smemo i dokle smemo i znamo šta je to što ne smemo. I važno je da zemlja ide napred", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ O DOLASKU FON DER LAJENOVE: "Znamo šta je to što smemo i dokle smemo i znamo šta je to što ne smemo"

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023

"Imaćemo razgovore u četiri oka i zajedničku večeru"..Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će sutra tokom celog dana imati važne razgovore sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen o svim važnim pitanjima za Srbiju. On je istakao da Ursula fon der Lajen ostaje da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.