Vučić na Glavnom odboru SNS-a: Neki naprednjaci će dobrovoljno s funkcija u lokalu

Izvor: Danas, 17.Jun.2019, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić na Glavnom odboru SNS-a: Neki naprednjaci će dobrovoljno s funkcija u lokalu

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da će biti kadrovskih promena u lokalnim samoupravama u kojima je SNS na vlasti kao i na stranačkim listama za lokalne i parlamentarne izbore. Članak Vučić na Glavnom odboru SNS-a: Neki naprednjaci će dobrovoljno s funkcija u lokalu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela procedura za opoziv predsednika Albanije Iljira Mete

Izvor: Danas, 17.Jun.2019

Albanski parlament je danas započeo podužu proceduru za opoziv predsednika Albanije Iljira Mete zbog navodnog kršenja ustava pokušajem da otkaže predstojeće lokalne izbore. Članak Počela procedura za opoziv predsednika Albanije Iljira Mete se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Danska budućnost je zelena

Izvor: Danas, 17.Jun.2019

Danci su izašli na parlamentarne izbore 5. juna. Ishod je isti kao i u Švedskoj i Finskoj - pobeda socijaldemokrata u koaliciji sa zelenim partijama. Članak Danska budućnost je zelena se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Bastać: Vučić u obraćanju na Glavnom odboru SNS-a komandovao napad na mene

Izvor: Danas, 17.Jun.2019

Aleksandar Vučić me je u svom obraćanju na Glavnom odboru SNS-a, koje je televizija Pink direktno prenosila, optužio za stvari koje nikada nisam uradio i sa kojima nemam nikakve veze, izjavio je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać. Članak Bastać: Vučić u obraćanju na Glavnom odboru...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.