Vučić na Glavnom odboru SNS-a: Izbori krajem marta ili početkom aprila, biće to najteži izbori

Izvor: Beta, 17.Jun.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić na Glavnom odboru SNS-a: Izbori krajem marta ili početkom aprila, biće to najteži izbori

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da će biti kadrovskih promena u lokalnim samoupravama u kojima je SNS na vlasti kao i na stranačkim listama za lokalne i parlamentarne izbore.  On je na sednici Glavnog odbora stranke u Beogradu rekao da će neki od lokalnih funkcionera SNS-a "dobrovoljno" otići sa funkcija, navodeći da je "prirodno" da dodje do fluktuacija unutar stranke i da se oslobadja prostor za nove ljude. "Moj predlog je da izadjemo sa velikim brojem novih, mladih ljudi koji će imati želju, strast, energiju da pokažu koliko vole svoje selo, svoj grad i zemlju i koliko su u stanju da se bore za Srbiju", rekao je Vučić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ na sednici GO SNS: Nećemo odustati od politike koju vodimo i koja je najispravnija u Srbiji! Moramo da širimo ideju rada i privrženosti svome narodu, NAŠA SNAGA JE U NJIMA!

Izvor: RTV Pink, 17.Jun.2019

SNS je neuporedivo najbolja stranka u poređenju sa drugim strankama u Srbiji, a njena snaga nije u Glavnom i Izvršnom odboru ili predsedniku, već u narodu, rekao je predsednik SNS-a Aleksandar Vučić na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke u Beogradu.

Nastavak na RTV Pink...

Vučić na Glavnom odboru SNS: Neki od vas će otići sa funkcija

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jun.2019

Predsednik Srbije i prvi čovek vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) izjavio je u ponedeljak pred Glavnim odborom svoje stranke da će biti promena kadrova kako na nivou lokalnih samouprava, tako i na listama za republički parlament i lokalne skupštine. „Moje predlog je da izađemo sa velikim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Đurić: Srbija može da se vodi samo radom i poštenjem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2019, 11:44

Srbija može da se vodi u budućnosti samo radom, ličnim primerom, poštenjem i marljivošću, i to je poruka koju je predsednik Aleksandar Vučić poslao juče na zajedničkoj sednici Glavnog i Izvršnog odbora SNS, izjavio je danas potpredsednik vladajuće stranke Marko Đurić..."Vučić je poslao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.