Vučić demantovao Mariniku Tepić o izvozu oružja: Nisam razgovarao s direktorom firme GIM

Izvor: Beta, 12.Nov.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić demantovao Mariniku Tepić o izvozu oružja: Nisam razgovarao s direktorom firme GIM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas kao neistinite navode potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da je on uoči prošlonedeljnog intervjua na RTS-u razgovarao s Goranom Todorovićem, direktorom firme GIM koja se dovodi u vezu s trgovinom oružjem proizvedenim u valjevskom "Krušiku"."Nisam razgovarao s tim čovekom. To su bedni lažovi. Imam jedan telefon i to može da se proveri. Jedan razgovor da sam imao s tim čovekom, znalo bi se", kazao je Vučić u Parizu za TV "Pink".Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić zatražila je ranije danas od Vučića da odgovori o čemu je uoči gostovanja u emisiji RTS "Upitnik" prošle nedelje, "15 minuta razgovarao sa zvaničnim vlasnikom firme GIM Goranom Todorovićem" i "šta je tada dogovorio sa poslovnim partnerom oca ministra unutrašnjih poslova, Branka Stefanovića". "Od uzbunjivača i ljudi koji su vezani za MUP a više ne mogu da trpe nepravdu, dobila sam i informaciju da je rashodovano oružje prodavano firmi GIM po ceni od 30 dinara po kilogramu, a imam osnovanu sumnju da se prodaje na crnom tržištu po stostruko većoj ceni, pa vi izračunajte koliko je profit od toga", navela je potpredsednica Stranke slobode i pravde.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nisam video ni razgovarao sa direktorom firme GIM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2019, 12:40

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da nikada nije razgovarao niti je video direktora firme GIM, koja se pominje u slučaju navodne nelegalne trgovine oružja iz "Krušika"...On je na taj način odgovorio na tvrdnje potpredsednice stranke Sloboda i pravda Marinike Tepić da je pre emisije Upitnik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.