Vučić čestitao Dolu na postignutim rezultatima na izborima za Evropski parlament

Izvor: Danas, 27.Maj.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Dolu na postignutim rezultatima na izborima za Evropski parlament

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić uputio je danas pismo predsedniku Evropske narodne partije Žozefu Dolu, čestitajući mu postignute rezultate na izborima za Evropski parlament. Članak Vučić čestitao Dolu na postignutim rezultatima na izborima za Evropski parlament se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić čestitao predsedniku Evropske narodne partije Dolu

Izvor: RTV Pink, 27.Maj.2019

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić čestitao je pismo predsedniku Evropske narodne partije (EPP) Žozefu Dolu na rezultatima izbora za Evropski parlament i izneo uverenje da će EPP nastaviti da blisko sarađuje sa svojim članicama na Balkanu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.